VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€10,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
58
1
(0)

Module organisatiegedrag verslag

Module opdracht organisatiegedrag. In uw moduleopdracht werkt u de volgende onderwerpen uit, in de volgorde waarin ze genoemd worden: 1. Een korte inleiding waarin u de problematiek duidelijk maakt. 2. Een korte beschrijving en typering van de strategie en de structuur van de organisatie. 3. Een typering van de cultuur van de organisatie met behulp van een cultuurscan. Kies een cultuurscan uit die is behandeld in de lessen. 4. Een analyse van het huidige gedrag en van het gewenste (of ‘ideale’) gedrag in de organisatie, zowel op individueel niveau als op organisatieniveau. Beschrijf zowel het huidige als het gewenste gedrag zo concreet mogelijk en geef diverse voorbeelden vanuit de werksituatie. Geef daarbij ook aan welke invloed het gedrag heeft op de prestatie van medewerkers en waarom het gedrag wel of niet gewenst is binnen de organisatie. 5. Een analyse van de competenties, persoonlijkheidsfactoren, werkwaarden en psychologische factoren (zoals emoties) die van invloed kunnen zijn op het huidige en op het gewenste gedrag. 6. Een beschrijving van de invloed van leiderschap op het huidige gedrag en op het veranderen van het gedrag van de medewerkers in de gewenste richting. 7. Een beschrijving van de mogelijkheden op het terrein van leren en ontwikkelen gericht op het veranderen van het gedrag van de medewerkers in de gewenste richting. 8. Een beschrijving van de belangrijkste aandachtspunten en mogelijke knelpunten in relatie tot de motivatie van medewerkers om te veranderen in de gewenste richting c.q. naar het gewenste gedrag. 9. Een onderbouwd plan van aanpak met concrete maatregelen om het huidige gedrag van medewerkers om te buigen naar meer gewenst gedrag. Laat daarbij duidelijk zien op welke manier u rekening houdt met de aspecten die u bij de voorgaande punten hebt beschreven.

Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SCRIPTIE
€10,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
58
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
Ja
Onderwerpen
Geupload op
5 maart 2019
Aantal pagina's
20
Geschreven in
2018/2019
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Gedrag en cultuur in organisaties
Auteur(s)
Pieternel Dijkstra, Max Wildschut
Jaar
Onbekend
Druk
1e druk
Verkoper
BRONS  
grafhorst
Lid sinds 1 jaar geleden
16 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
1
0
1
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×