VERKOPEN
Zoeken
ESSAY
€3,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
23
0
(0)

Export Marketing Plan Finland

Voor de cursus Export Marketing Plan is er rapport geschreven over de exportmogelijkheden binnen de Europese Unie, om vervolgens een gekozen exportproduct voor een bestaand Nederlands bedrijf te implementeren indien dat mogelijk blijkt. Dit rapport zal betrekking hebben op het exportland Finland waar een project van het bedrijf Daan Roosegaarde zal worden uitgevoerd. Het vak Export Marketing Plan bestaat uit drie onderdelen, namelijk: Export Marketing, Economie en Cultuur. Voor alle drie de onderdelen is apart onderzoek gedaan.

Voorbeeld 4 van de 35 pagina's
ESSAY
€3,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
23
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
11 maart 2019
Aantal pagina's
35
Geschreven in
2016/2017
Type
Essay
Docent(en)
Ton Borchert
Cijfer
7,7
Verkoper
MyrtheBosboom
Lid sinds 3 jaar geleden
1 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×