Samenvatting Levensfasen (Psychologie) - €6,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting Levensfasen (Psychologie)

Deze samenvatting bevat hoofdstuk 1 t/m 6 van het boek 'Levensfasen' van Tielemans samengevat. Dus NIET alle hoofdstukken zijn samengevat. LET OP: in het boek van Tielemans staat aan het einde van elk hoofdstuk een overzicht met begrippen in een aparte tabel, omdat ik vind dat deze begrippen al goed worden uitgelegd in mijn samengevatte hoofdstukken, heb ik GEEN apart overzicht meer gemaakt van deze begrippen. Het vak Psychologie heb ik in jaar 1 periode 3 van de opleiding logopedie op hogeschool Windesheim te Zwolle gehad.

Voorbeeld 4 van de 33  pagina's

dorienusa

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49
  • (0)
  Toevoegen