VERKOPEN
Zoeken
OVERIG
€30,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
116
9
(1)

Propedeuse portfolio Fysiotherapie VOLLEDIG met beoordeling

Dit document is de VOLLEDIGE Propedeuse portfolio Fysiotherapie voor de bachelor opleiding Fysiotherapie van de NCOI / Pro Education. Het document is positief beoordeeld door de docent. De beoordeling was als volgt: - Algemene inhoudsopgave en inleiding: Behaald - Portfolio-opdrachten: Behaald. Je hebt de portfolio-opdrachten volgens de gevraagde opdrachtomschrijving voldoende uitgewerkt. Je laat zien dat je leergierig bent, goed kan reflecteren op je eigen handelen en graag de opdrachten uitgebreid uitwerkt. De uitwerkingen hadden iets minder beschrijvend en iets beknopter uitgewerkt kunnen worden. Je laat zien dat je al goede communicatieve vaardigheden bezit en vanuit je opleiding sportmassage al basiskennis hebt van het musculoskeletale stelsel. Tevens laat je zien dat jouw vaardigheden wat betreft massage en handvattingen al goed uit de verf komen. Probeer vanuit hier meer diepgang te creëeren in het klinisch redeneren. Leg uit en onderbouw waarom je een hypothese verwerpt of aanneemt, maw laat meer koppeling zien tussen uitkomsten uit anamnese/functieonderzoek en de hypotheses. Succes! - Het persoonlijk statuut: Behaald. Prima uitgewerkt. Je hebt een heldere visie op het vak fysiotherapie. - Aanwezigheid van het beoordelingsformulier Praktijk examen 1: Behaald - Aanwezigheid van het ondertekende contactmomentenformulier: Behaald Dit document kan dienen als voorbeeld om je eigen portfolio samen te stellen. Je kan er ideeën mee opdoen en de indeling van de kopjes en de lay-out overnemen. De opdrachtomschrijving kun je zo overnemen. Exact overnemen van de uitwerking = plagiaat. Deze zul je zelf moeten schrijven.

Voorbeeld 4 van de 43 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 1 )
Door malinka  · 1 maand geleden
OVERIG
€30,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
116
9
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
17 maart 2019
Aantal pagina's
43
Geschreven in
2018/2019
Type
Overig
Persoon
Onbekend
Verkoper
BRONS  
info7785
Lid sinds 1 jaar geleden
25 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
3
0
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×