VERKOPEN
Zoeken
OVERIG
€13,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
268
34
(6)

Eindopdracht Strategisch management eindcijfer 7 (inclusief feedback docent)

Inclusief uitgebreid feedback docent. Eindcijfer 7! De eindopdracht van de masterclass Strategisch Management luidt: "Kies een besluit of (beleids)voornemen dat binnen de organisatie waarin of waarvoor wordt gewerkt ‘strategisch’ wordt genoemd en direct of indirect een relatie heeft met het producten- en dienstenaanbod en de afzetmarkt(en) van de organisatie. Beschrijf het besluit of voornemen nauwkeurig en analyseer: Waarom wordt het een 'strategisch' besluit gevonden, met andere woorden, wiens claim is het? En hoe is het besluit tot stand gekomen? Met andere woorden, welke stappen van strategievorming zijn doorlopen ter voorbereiding op de besluitvorming? Welke kwantitatieve en kwalitatieve analyses zijn uitgevoerd (if any) om tot het besluit te komen? Neem de resultaten van door de organisatie verrichte analyse(s) op in de bijlagen van de eindopdracht. In hoeverre is het strategisch onderzoek methodisch valide en betrouwbaar onderzocht? Ontbreekt er ten onrechte informatie en/of is het interne of externe analyse kwalitatief gezien niet of matig uitgevoerd? Voer in dat geval de benodigde interne en/of externe analyses alsnog uit. Wanneer de inhoud van het oorspronkelijke strategische besluit bijvoorbeeld een slecht onderbouwde positioneringskeuze voor een (nieuwe) dienst betrof, dan voert u alsnog een Abell analyse uit om vast te stellen welke behoeften van welke afnemers met behulp in welke vorm (technologieën) kunnen worden bediend. Kwalificeer met behulp van literatuur de (ir)rationaliteit van de strategische keuze en kies de strategieschool, die naar uw overtuiging het beste past bij de dynamiek en het proces dat heeft geleid tot het strategisch keuze of belangrijke beleidsvoornemen. Probeer dat zo goed mogelijk te illustreren, bijvoorbeeld met behulp van notulen, tekst uit jaarverslagen, aankondigingen in nieuwsbrieven of interviews. Herontwerp vervolgens het strategie- en besluitvormingsproces, zodat de uitkomsten ervan robuuster en waardevoller zijn voor de organisatie. Reflectie. Reflecteer op het behalen van de algemene leerdoelen van de Masterclass en op de mogelijke toepassing van het geleerde in deze Masterclass in uw praktijk. Naar aanleiding van deze reflectie noteert u drie ontwikkelpunten voor uzelf. Hierbij valt te denken aan ontwikkelpunten voor volgende Masterclasses of voor de praktijk.

Voorbeeld 3 van de 23 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 6 )
Door alisha85  · 3 maanden geleden
Door emrkalj  · 4 maanden geleden
Door ejenjolanda  · 4 maanden geleden
Door takodepako  · 4 maanden geleden
Door lisisassen  · 5 maanden geleden
OVERIG
€13,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
268
34
(6)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
19 maart 2019
Aantal pagina's
23
Geschreven in
2018/2019
Type
Overig
Persoon
Onbekend
Verkoper
ZILVER  
mary2018
Lid sinds 1 jaar geleden
124 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
4
10
8
0
1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×