Samenvatting Change Management - €4,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor ENTECO07J3 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de ENTECO07J3 overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Change Management

Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken van het boek "Hoe krijg je ze mee?". Ook bevat deze samenvatting de kleurendruk De Caluwé. Succes met leren!

Voorbeeld 3 van de 22  pagina's

kayleewittenberg

Ook beschikbaar in bundel 1

5  beoordelingen

Door: barbrabarcenas • 4 maanden geleden

Door: ninogiannotta44 • 7 maanden geleden

Altijd goede samenvattingen van Kaylee

Door: ronaldvanvugt • 7 maanden geleden

Door: lazaa97 • 7 maanden geleden

Door: Tamff • 7 maanden geleden

TOP!!

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,48  16x  verkocht
  • (5)
>   Toevoegen