Creativity & Design Thinking - Google Sprint - Eindverslag - 9,6 - €11,48   In winkelwagen

Scriptie

Creativity & Design Thinking - Google Sprint - Eindverslag - 9,6

De Google Sprint is een principe en proces dat vijf dagen duurt. Gedurende dit proces worden kritische bedrijfsvraagstukken door ontwerp, ontwikkeling en het testen van ideeën bij klanten beantwoordt. De Google Sprint heeft een bijzondere kracht en werkwijze. De Google Sprint spoelt de tijd vooruit, wat de mogelijkheid biedt om inzichten, reacties en gegevens op het ontwikkelde prototype te verkrijgen, voordat er dure uitgaven of ontwikkelingen worden gedaan. Dit eindverslag voor het vak Creativity & Design Thinking - Google Sprint, bevat een uitgebreide omschrijving van iedere stap in het Google Sprint Proces, begrijpen, schetsen, beslissen, prototype en testen. Met dit uitgebreide eindverslag heb ik een 9,6 gehaald en haal ook jij je tentamen! Om er zeker van te zijn, dat jij aan de hand van dit eindverslag ook een geweldig verslag zal schrijven, heb ik ook de informatie van de PowerPoints uit alle lesweken in het verslag verwerkt! Veel succes!

Voorbeeld 3 van de 49  pagina's

merijnraaphorst

4 beoordelingen

Door: jjkroon • 7 maanden geleden

Door: tonnetjelive12 • 7 maanden geleden

Het lijkt een duur document, maar het is iedere cent waard! Deel de kosten met je projectgroepje en het kost je bijna niks! Dit heeft me echt enorm geholpen bij het schrijven van mijn ondernemersplan aan de hand van de Google Sprint

Door: kayleetje • 7 maanden geleden

gwn goed en beter dan al de materialen van de lessen

Door: maxvennd • 7 maanden geleden

Moet volgende week het verslag inleveren voor dit vak, hier staat echt alles in wat je moet weten en is goed als voorbeeld

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

11,48  6x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen