VERKOPEN
Zoeken
SCRIPTIE
€11,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
52
5
(3)

Exportplan Market Exploration - Internationaliseringsrapport Exportmanagement - 9,2

De hoofvraag van het onderzoek luidt: ‘Moet ‘naam projectbedrijf’ internationaliseren en de buitenlandse markt betreden, of zich richten op de bestaande en huidige markt in Nederland?’ Om bovenstaande vraag te kunnen beantwoorden, wordt er antwoord gegeven op diverse vraagstukken. Dit rapport bevat een volledige omschrijving van het landenfiltermodel, inclusief toepassing daarvan. Bovendien is er een volledige entreestrategie beschreven aan de hand van het ERGP-model, het 7S-en model, de marktbenadering, operationele aspecten en financiële aspecten. Er is een duidelijke overweging gemaakt tussen internationaliseren en in Nederland blijven voor ‘naam projectbedrijf’. Met dit uitgebreide eindverslag heb ik een 9,2 gehaald en haal ook jij je tentamen! Om er zeker van te zijn, dat jij aan de hand van dit eindverslag ook een geweldig verslag zal schrijven, heb ik ook de informatie van de PowerPoints uit alle lesweken in het verslag verwerkt! Veel succes!

Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

Beoordelingen ( 3 )
Door ramsebas  · 6 maanden geleden
Absoluut geen duur document voor de waarde die het biedt! Alles staat erin :-)
Door Chouaibb  · 6 maanden geleden
allemaal uit groepje paar eu inleggen met groepsleden en dan betaal je maar paar euro per persoon en heb je dit verslag als voorbeeld
Door martaancin  · 6 maanden geleden
Ik beoordeel dit rapport met 5 sterren, omdat het echt compleet en duidelijk is. Er staat een stap-voor-stap uitleg om te internationaliseren en een goede uitleg. Thanks :-)
SCRIPTIE
€11,48
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
52
5
(3)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Heel boek samengevat?
onbekend
Geupload op
1 april 2019
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2017/2018
Type
Scriptie
Begeleider(s)
Onbekend
Jaar
Onbekend
Gekoppeld boek
Titel boek
Exportmanagement
Auteur(s)
Hans Veldman
Jaar
Onbekend
Druk
7
Verkoper
ZILVER  
merijnraaphorst
Lid sinds 1 jaar geleden
315 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
55
24
13
1
2

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×