Growth Hacking & Channel Stacking - Inleveropdracht - Eindrapport - 9,5 - €11,48   In winkelwagen

Scriptie

Growth Hacking & Channel Stacking - Inleveropdracht - Eindrapport - 9,5

Dit rapport is geschreven aan de hand van de toegewezen community. De ‘growth hacks’ die zijn toegepast en bijbehorende werkwijze kunnen echter voor alle communities worden gebruikt. De ‘growth hacks’ gebruikt in dit rapport zijn van toepassing op alle communities. Dit zijn: onderwaterhockey, levende geschiedenis – middeleeuwen, barefoot running, jagen, escape rooms, vogelspotting, Magic the Gathering, dronewedstrijden, mudraces, schermen en airsoft. Dit rapport bevat een complete omschrijving van de toegewezen community en de doorgestane groei, een complete analyse aan de hand van de AARRR Pirate Funnel en Customer Persona, een Wordbank, een logboek met ideeën aan de hand van alle 19 Traction Channels en ruim 2 ideeën als ‘growth hack’ per kanaal. Ook is er een score per kanaal toegekend aan de hand van de ICE-methodiek. Tot slot is er een advies voor de toekomst geformuleerd. Dit document bevat ook screenshots van alle uitgevoerde stappen als bewijsmateriaal en ondersteuning van het verhaal. Met dit uitgebreide eindverslag heb ik een 9,5 gehaald en haal ook jij je tentamen! Om er zeker van te zijn, dat jij aan de hand van dit eindverslag ook een geweldig verslag zal schrijven, heb ik ook de informatie van de PowerPoints uit alle lesweken in het verslag verwerkt! Veel succes!

Voorbeeld 1 van de 45  pagina's

merijnraaphorst

4 beoordelingen

Door: dylanberkemeier • 4 maanden geleden

Door: jollechristiane • 4 maanden geleden

Door: taraaatjex • 7 maanden geleden

kan voor alle communities worden gebruikt echt zo superr

Door: dianalucasss • 7 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

11,48  10x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen