Gedragswetenschappen samenvatting, periode 2, leerjaar 1, HBO verpleegkunde, Windesheim - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Verpleegkunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Verpleegkunde overzichtspagina 

Samenvatting

Gedragswetenschappen samenvatting, periode 2, leerjaar 1, HBO verpleegkunde, Windesheim

Laatste update van het document: 4 maanden geleden

Een samenvatting van de doelstellingen (week 1 t/m 7) van het vak gedragswetenschappen. De samenvatting is geschreven aan de hand van de opgegeven literatuur, PowerPoints, hoorcolleges en werkcolleges. Andere boeken gebruikt: - ISBN: 6412 (Psychiatrie in de Verpleegkunde (2018) Nevid, J.S. Uitgeverij Pearson (9e druk): §6.2 §6.9.2 §6.9.3 §6.6 - ISBN: 0043 (Sociologie voor verpleegkunde en gezondheidszorg (2016) Stapel en Keukens. Uitgeverij BSL (9e druk): §8.2, §8.3, §8.4 (t/m 8.4.2) en §8.6. & documenten van de ELO!!

Voorbeeld 4 van de 26  pagina's

mb2000

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  3x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen