Auto theorie samenvatting rijbewijs B - €4,99   In winkelwagen

Samenvatting

Auto theorie samenvatting rijbewijs B

In één keer slagen voor je theorie examen voor je rijbewijs B doe je met deze samenvatting! Dit is een samenvatting met plaatjes, om het leren gemakkelijker te maken, samengevat per hoofdstuk en op het eind nog allerlei extra informatie (extra tips) om goed voorbereid het theorie examen in te gaan! Ik ben met deze samenvatting in één keer geslaagd met in het theorie gedeelte 0 fouten en in het ‘praktijk’ gedeelte 4 fouten.

Voorbeeld 3 van de 19  pagina's

Demy1616

7  beoordelingen

Door: tuusasaphinah • 1 week geleden

Door: yousufmohamed97 • 1 week geleden

Door: lindadevries1 • 1 maand geleden

Door: cristofoli • 2 maanden geleden

Door: gs57 • 3 maanden geleden

Door: eseargun • 4 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  40x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen