Samenvatting Biologische Psychologie - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Biologische Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Biologische Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Biologische Psychologie

Dit is een samenvatting voor het vak Biologische Psychologie, dit wordt gegeven bij het eerste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie op Hogeschool Saxion in Deventer. Het boek dat ik voor deze volledige samenvatting heb gebruikt is Biological Psychology 12E van Kalat met ISBN: 5409 In deze samenvatting staan hoofdstuk 1 t/m 6 verwerkt. De samenvatting is in het Nederlands en bevat ook de informatie van de hoorcolleges.

Voorbeeld 4 van de 32  pagina's

466699

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  1x  verkocht
  • (0)
>   Toevoegen