Hulpmiddel Moduleopdracht Internal control & accounting information systems 2 ( ICAIS2 ) - €5,99   In winkelwagen

Handleiding

Hulpmiddel Moduleopdracht Internal control & accounting information systems 2 ( ICAIS2 )

Dit is een nuttig hulpmiddel bij het schrijven van je moduleopdracht. Ik heb een 7,5 gehaald voor die van mij. Met dit hulpmiddel wil ik jou aan een voldoende helpen. Ik heb per onderdeel beschreven wat je moet opnemen en ook hoe je dat moet doen, inclusief informatie van de docent en feedback van de examinator. Dit document kost je 7,00 euro, zelf krijg ik daar 4,07 van, vandaar de prijs. Je kan het document altijd eerst even bekijken en dan ook nog van download afzien, dan hoef je niks te betalen.

Voorbeeld 3 van de 11  pagina's

doeks

3  beoordelingen

Door: sanne2196 • 4 maanden geleden

Door: loekphilipsen • 6 maanden geleden

Door: arjenbeunen • 8 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  15x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen