Samenvatting Sprekend verleden en examenbundel - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting Sprekend verleden en examenbundel

Laatste update van het document: 8 maanden geleden

Een volledige samenvatting van het boek Sprekend verleden(VWO 4/5/6) en van de examenbundel voor geschiedenis. Niet alleen wordt de leerstof goed beschreven, ook wordt na elk hoofdstuk de kenmerkende aspecten genoemd en uitgelegd. Deze samenvatting is alles wat je nodig hebt voor een voldoende op jouw eindexamen geschiedenis op VWO. Het is ook te gebruiken voor Havo, maar dan kunnen enkele kenmerkende aspecten(onder koude oorlog en verlichtingsideeën) worden weggelaten. Specificaties: ca. 10000 woorden(40 minuten), samenvatting, kenmerkende aspecten en tijdlijn

Voorbeeld 2 van de 26  pagina's

lucaskrol990

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen