VERKOPEN
Zoeken
Opzoek naar meer samenvattingen om het vak TLSC-EDCC3V-13 te halen? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de TLSC-EDCC3V-13 overzichtspagina
SAMENVATTING
€4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
10
0
(0)

Samenvatting EDCC

Deze overzichtelijke samenvatting EDCC bestaat uit twee delen: Thema 1: Celkweek Thema 2: Experimental Design Het is de samenvatting voor het theorie onderdeel van de cursus Experimental Design and Cel Culture, dat gegeven wordt in het eerste semester van tweede jaar bij de studie Life Sciences (Biologie en medisch laboratoriumonderzoek).

Voorbeeld 2 van de 12 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SAMENVATTING
€4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
10
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Geupload op
15 april 2019
Aantal pagina's
12
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
Femkedg0203
Lid sinds 2 maanden geleden
6 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×