Samenvatting: Sociaal veranderen ethiek - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Sociaal veranderen bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Sociaal veranderen overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Sociaal veranderen ethiek

Samenvatting Sociaal veranderen ethiek. In de samenvatting worden de verplichte artikelen die op Elo staan en het boek 'Socratisch gesprek voor beginners' behandeld. Succes met leren!

Voorbeeld 2 van de 21  pagina's

lindajager

7 beoordelingen

Door: luuknijkamp • 5 maanden geleden

Door: annickkooiman66 • 5 maanden geleden

Door: evaelken1 • 5 maanden geleden

Door: yvonne_meerens • 6 maanden geleden

Door: sophiejaspersfaijer • 6 maanden geleden

Door: elisavanderwal • 6 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  58x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen