Samenvatting: Europees Belastingrecht: alle werkgroepen en jurisprudentie - €15,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: Europees Belastingrecht: alle werkgroepen en jurisprudentie

De werkgroepantwoorden en uitgebreid jurisprudentieoverzicht van alle weken (1 /m 6) van het vak Europees Belastingrecht, voor de master Fiscaal Recht. - Werkgroepen: Voor de overzichtelijkheid een kleurenindeling: zwart is de vraag, blauw is mijn antwoord, groen is een extra toevoeging en rood is een belangrijk onderdeel van het antwoord dat ik vergeten was of fout had. Hierdoor blijkt dus niet alleen het goede antwoord uit de uitwerkingen, maar ook wat een fout antwoord zou zijn en waar extra op gelet moet worden. - Jurisprudentie: Per week een duidelijk overzicht van de rechtsregels, in tabelvorm en gesorteerd op onderwerp om het extra overzichtelijk te maken. Aangevuld met wat in de werkgroep en hoorcollege over het arrest is gezegd. Tabel bevat: onderwerp, vindplaats, casus, rechtsregel en vaak ook de relevante rechtsoverwegingen genoemd zodat je kan markeren. Succes! :) -- Vak behaald met een 9 --

Voorbeeld 4 van de 51  pagina's

Shanne

6 beoordelingen

Door: Moodle • 5 maanden geleden

Door: louisekuzee • 5 maanden geleden

Door: achmed28 • 5 maanden geleden

Door: Rami94 • 5 maanden geleden

Door: jelgervanderweij • 5 maanden geleden

Door: NoaY • 5 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  12x  verkocht
  • (6)
  Toevoegen