Samenvatting Jeugd en Wet - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Social Work bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Social Work overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Jeugd en Wet

Deze samenvatting gaat over de tentamenstof van het onderdeel Wet van het tentamen Jeugd en Zorg en Wet. Het is een uitgebreide samenvatting. De volgende tentamenstof wordt behandeld: - Boek Mens en recht: 7.4 t/m 7.8 & 9.3 t/m 9.5 - Boek Jeugdrecht in de praktijk: H1 t/m H7 - Artikel over het meeroudderschap in de 21e eeuw (elo) - Hoofdstuk over pleegzorg (elo) - De OM aanwijzing 'huiselijk geweld en kindermishandeling' (elo) - De handreiking Huisverbod H1, 2, 3 &5 (elo) - De brocure 'scheiden en de kinderen dan' (elo) - Artikel herstelrecht in het jeugdstrafzaken in Nederland, waar staan we? (elo)

Voorbeeld 4 van de 72  pagina's

melisssx

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen