Samenvatting VVGIV deel prof Gabriël - €15,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting VVGIV deel prof Gabriël

Dit is een overzicht van de te kennen leerstof voor VVGIV (eerste master DGK, U GENT). Het onderdeel wetgeving is nogal letterlijk genomen. Het is zo duidelijk mogelijk gestructureerd. De andere delen zijn samengevat en iets korter. De lessen risico-analyse zijn hier niet in verwerkt, maar basisconcepten van risicoanalyse staan in verordening 178/2002. De les FAVV zit verspreid in document (doelstelling in eerste deel, audits in les 19,...). De definities zijn allemaal samen gezet, wat het makkelijk maakt om die eens allemaal door te lezen.

Voorbeeld 4 van de 92  pagina's

ALD

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen