VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
11
1
(0)

Samenvatting: Sportkunde Gezondheidsvoorlichting

Deze samenvatting is gemaakt aan de hand van de colleges Gezondheidsvoorlichting. De onderwerpen die besproken worden zijn: Inleiding Gezondheidsvoorlichting, analyse gezondheid & analyse gedrag, analyse determinanten van gedrag (ASE model), Leerpsychologie (Ontwikkeling van een voorlichtingsprogramma) en Transtheoretisch model. Aan het eind van elk onderwerp staan leerdoelen beschreven.

Voorbeeld 3 van de 21 pagina's
-- gesponsord bericht van onze partner --

SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je tentamens
11
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Verkoper
BRONS  
siandebie
Lid sinds 11 maanden geleden
27 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
5
1
0
0
0

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herkansingen
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×