Samenvatting: Financieel gedrag - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor HBO-Rechten bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de HBO-Rechten overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Financieel gedrag

Leerstof voor het tentamen financieel gedrag , SJD leerjaar 2- Inholland. Alle theorieën en de aanvullende stof wat je moest lezen zijn uitgewerkt. Aanvullingen die door de docent zelf werden gegeven zijn in het groen geschreven. Ik heb een 8,6 gehaald.

Voorbeeld 3 van de 17  pagina's

sslian

Ook beschikbaar in bundel (1)

Financieel gedrag en ondersteuning

€ 8,98   € 7,99

9x verkocht

2 items
  • 1. Samenvatting - Financieel gedrag
  • 2. Samenvatting - Financiële ondersteuning

2  beoordelingen

Door: nasiaramayarichardson • 3 weken geleden

Door: krieshen-nl • 1 maand geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (2)
  Toevoegen