Samenvatting: Cursus / hoorcolleges uitwerking deel 1; hypothalomo- hypofysaire as - cardiovasculair - €13,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: Cursus / hoorcolleges uitwerking deel 1; hypothalomo- hypofysaire as - cardiovasculair

Cursus / uitwerking hoorcolleges van fysiologie en pathofysiologie 2e semester. Het bevat de stof die is behandeld in de lessen inclusief de belangrijke figuren. In het rood zijn hele belangrijke stukken aangegeven dus examenstof. In het blauw zijn de doordenk vragen uitgewerkt. Verder heb ik nuttige informatie lichtblauw gemarkeerd. Dit deel bevat het gedeelte van de hypothalamo- hypofysaire as tot en met het cardiovasculair gedeelte.

Voorbeeld 4 van de 112  pagina's

wallydiergeneeskunde

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

13,99
  • (0)
  Toevoegen