Samenvatting Media: Publiek en Effecten 2018-2019 - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor 1100PSWMSO bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de 1100PSWMSO overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Media: Publiek en Effecten 2018-2019

Dit is een samenvatting van de ppt's die door de prof werden gebruikt aangezien er voor dit vak geen handboek beschikbaar was. Deze bevat 103 pagina's. Ikzelf behaalde een 13/20 door enkel deze samenvatting te studeren.

Voorbeeld 4 van de 103  pagina's

janadebeir

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99
  • (0)
  Toevoegen