Samenvatting: De vroeglinguale fase - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: De vroeglinguale fase

De samenvatting bevat de pagina's uit het HB 'De taalontwikkeling van het kind' van Schaerlaekens en de powerpoints van Francke en eigen notities

Voorbeeld 1 van de 7  pagina's

studentLA

Ook beschikbaar in bundel 1

1  beoordeling

Door: laurevandenbergh • 4 maanden geleden

Door: studentLA • 1 week geleden

Hey, wil je me misschien laten weten wat je niet goed vond aan de samenvatting, dan kan ik het verbeteren ;) negatieve feedback is ook belangrijk!

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (1)
  Toevoegen