Samenvatting Supply Chain Management Hoofdstukken 11 en 12 - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor TBVP1SCM bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de TBVP1SCM overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Supply Chain Management Hoofdstukken 11 en 12

Uitstekende samenvatting van het boek "Operations Management, process and supply chains. 11e editie door Lee J. Krajewski, Manoj K. Malhotra en Larry P. Ritzman". Deze samenvatting bevat hoofdstuk 11 en 12. Compleet en uitgebreid genoeg voor de student die een 8, 9 of hoger wil scoren. Samenvatting is persoonlijk gemaakt en gebruikt voor college jaar 2018 en volstaat volgens het curriculum voor komende jaren. Tevens gescreend en goedgekeurd door docenten van de opleiding.

Voorbeeld 2 van de 11  pagina's

omalwand

1  beoordeling

Door: amiliobennen15 • 4 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99  2x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen