English Summary Research Methods part 1 (2019) - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

English Summary Research Methods part 1 (2019)

Een samenvatting van Kennismaken met Onderzoek en Statistiek voor eerstejaarsstudenten aan de Universiteit van Utrecht. De samenvatting is in het Engels, maar makkelijk te volgen als je het mij vraagt. De samenvatting beslaat wat men moet leren voor de eerste deel toets van het jaar voor alle sociale wetenschappen A summary of Introduction to Research and Statistics for first-year students at the University of Utrecht. The summary is in English, but easy to follow if you ask me. The summary covers what to learn for the first test of the year for all social sciences

Voorbeeld 2 van de 8  pagina's

vdb99

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49
  • (0)
  Toevoegen