Motiverende gespreksvoering SW2 P3 - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Social Work bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Social Work overzichtspagina 

Overig

Motiverende gespreksvoering SW2 P3

Had een 8 voor dit verslag. De opdracht houdt in dat ik eerst een motiverende gespreksvoering ga observeren en daarna zelf een motiverende gespreksvoering met een cliënt zal voeren. In dit verslag laat ik zien hoe ik deze opdracht heb uitgevoerd en wat ik ervan heb geleerd.

Voorbeeld 3 van de 16  pagina's

jimira

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen