Ondersteuningsplan (OSP) Social WOrk - €5,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Social Work bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Social Work overzichtspagina 

Overig

Ondersteuningsplan (OSP) Social WOrk

Voor dit verslag had ik een 7,6. Het plan is verdeeld in drie onderdelen. Allereerst leest u over de situatie van Kas waarin hij zich nu bevindt. Vanuit deze situatie zal de ondersteuningsvraag worden geformuleerd. Vervolgens zal ik een analyse maken van Kas zijn situatie en vindt u tabellen en teksten over Kas. Dan zal ik mijn ondersteuningsplan voor Kas uitwerken. Hierin zullen de wensen en behoeften van Kas centraal staan. Het ondersteuningsplan is ervoor Kas om te kunnen werken aan zijn doelen. Tot slot komt u bij het ethisch vraagstuk.

Voorbeeld 3 van de 22  pagina's

jimira

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49
  • (0)
  Toevoegen