Zeer uitgebreide college aantekeningen Wetenschapsfilosofie - College 1 t/m 12 - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Wetenschapsfilosofie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Wetenschapsfilosofie overzichtspagina 

Collegedictaat

Zeer uitgebreide college aantekeningen Wetenschapsfilosofie - College 1 t/m 12

Laatste update van het document: 1 maand geleden

Deze aantekeningen van het vak Wetenschapsfilosofie aan de Universiteit van Amsterdam zijn zeer uitgebreid. Ze omvatten niet alleen de slides maar ook bijna alle uitleg hierbij (en dus ook voorbeelden om de stof te verduidelijken). Ik heb er zelf heel veel aan gehad om het vak te begrijpen en heb het vak met een goed cijfer kunnen afsluiten.

Voorbeeld 4 van de 65  pagina's

lexaa

2  beoordelingen

Door: sanneverweij1 • 3 dagen geleden

Door: LucaBakker1995 • 4 maanden geleden

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  8x  verkocht
  • (2)
  Kopen