Samenvatting H3 Dit is Onderzoek! - €4,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting H3 Dit is Onderzoek!

Dit is onderzoek! H3 Wil je tijd besparen en zit jij in het eerste jaar van de opleiding bedrijfskunde 2019/2020? Dan is deze samenvatting precies wat jij nodig hebt. Deze samenvatting is best uitgebreid om ervoor te zorgen dat jij alles weet wat je moet weten! In deze samenvatting behandel ik alles behalve de groene gedeeltes uit het boek (kwantitatief onderzoek). Deze informatie heb je nodig voor het tentamen Onderzoeksvaardigheden!

Voorbeeld 3 van de 20  pagina's

ferdi_plas

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (0)
  Toevoegen