Samenvatting boek "Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat" deel 1 (onderwijseditie 2017) Bestuurs(proces)recht I Radboud Universiteit 2019-2020 - €5,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor JUR-2BES1 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de JUR-2BES1 overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting boek "Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat" deel 1 (onderwijseditie 2017) Bestuurs(proces)recht I Radboud Universiteit 2019-2020

Samenvatting van de voorgeschreven literatuur uit het boek "Bestuursrecht in de sociale rechtsstaat" deel 1 (onderwijseditie 2017) voor het vak Bestuurs(proces)recht I aan de Radboud Universiteit 2019-2020. Geschikt voor het tentamen van 21 januari 2020.

Voorbeeld 4 van de 61  pagina's

thijsremmink

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49
  • (0)
  Toevoegen