Samenvatting: Examen overbruggen interculturele diversiteit K0210 keuzedeel Albeda college 2019 MBO-Verpleegkunde. Leerjaar 3, het examen is verplicht voor IJK 6, scheelt je een hoop tijd om een powerpoint te maken, slechts aanvullen met jouw tekst - €7,99   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: Examen overbruggen interculturele diversiteit K0210 keuzedeel Albeda college 2019 MBO-Verpleegkunde. Leerjaar 3, het examen is verplicht voor IJK 6, scheelt je een hoop tijd om een powerpoint te maken, slechts aanvullen met jouw tekst

Examen K0210 overbruggen interculturele diversiteit. Mooie powerpoint presentatie met daarin de essentiële onderwerpen die nodig zijn voor je examenpresentatie. Belangrijke persoonlijke tekst heb ik weggehaald, titels staan er nog wel in. De powerpoint is dus een opzetje voor jouw eigen tekst en is te bewerken in eigen kleuren (als je een beetje handig bent). *Let op het gaat alleen om de powerpoint. De tekst en inhoud moet je zelf bepalen, die verkoop ik niet. De examenpresentatie zou geopend kunnen worden zonder de tekst personeelszaken (als je dit opent met powerpoint, indien problemen stuur een bericht dan krijg je het per mail opgestuurd), ook als je het bestand na alle opties te hebben gevolgd niet kan openen. Groetjes.

Voorbeeld 1 van de 9  pagina's

Lientje92

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,99
  • (0)
  Toevoegen