Uitwerkingen en aantekeningen werkcolleges Burgerlijk Recht 1 (Goederenrecht) 2019/2020 - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechtsgeleerdheid bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechtsgeleerdheid overzichtspagina 

Collegedictaat

Uitwerkingen en aantekeningen werkcolleges Burgerlijk Recht 1 (Goederenrecht) 2019/2020

Laatste update van het document: 2 dagen geleden

Aantekeningen en uitwerkingen van de opdrachten die zijn behandeld tijdens de werkcolleges gedurende de module burgerlijk recht 1 (Goederenrecht). De uitwerkingen zijn tot en met week 12. De weken 12 en 13 worden na afloop van de colleges toegevoegd en daar krijg je ook toegang tot. Er zitten ook twee repetitieweken in (week 7 en 13) waarin oude tentamenvragen zijn behandeld.

Voorbeeld 1 van de 36  pagina's

rurechtenstudent1996

Ook beschikbaar in bundel 1

1  beoordeling

Door: victorramaekers • 1 dag geleden

Bijzonder magere uitwerkingen. In veel gevallen onvolledig en soms zelfs fout.

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  2x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen