Proeftentamen Inkomstenbelasting - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Accountancy bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Accountancy overzichtspagina 

Tentamen

Proeftentamen Inkomstenbelasting

Laatste update van het document: 1 dag geleden

Een goede voorbereiding nodig voor het vak Inkomstenbelasting Niet Winst en Advies. Dat kan met mijn proeftentamen. Dit proeftentamen gaat over H1,H3 en H5. Bij dit tentamen staan uitwerkingen bij vermeld om te begrijpen hoe je je antwoord moet verklaren bij bepaalde vragen. Dit proeftentamen geeft je een goede basis voor het leren voor het echte tentamen of hertentamen.

Voorbeeld 1 van de 5  pagina's

henkkees

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen