Samenvatting Gehele embryologie decentrale selectie geneeskunde 2020 Utrecht!!! - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Geneeskunde Decentrale Selectie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Geneeskunde Decentrale Selectie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Gehele embryologie decentrale selectie geneeskunde 2020 Utrecht!!!

In deze samenvatting worden de belangrijkste zaken besproken over de embryonale ontwikkeling. Dit vormt onderdeel van de decentrale selectie geneeskunde 2020 in Utrecht. Doorverkopen is strafrechtelijk!

Voorbeeld 1 van de 3  pagina's

Adevis2000

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  9x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen