Samenvatting Psychologie basisboek - sociaal verbonden - €4,89   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Psychologie basisboek - sociaal verbonden

Deze samenvatting is gebaseerd op het basisboek psychologie: sociaal verbonden. Het basisboek is geschreven door Jakop Rigter. Deze samenbevatting bevat niet alleen alle uitgewerkte leerstof plus uitgewerkte begrippen. Ook staan in deze samenvatting voorbeeldvragen die je op je tentamen kunt verwachten met de juiste antwoorden. In deze samenvatting staan ook afbeeldingen ter ondersteuning. Als laatst bevat deze samenvatting nog alle leerdoelen die je moet weten voor je tentamen psychologie. Een betere voorbereiding dan dit kan je niet hebben!

Voorbeeld 4 van de 61  pagina's

noavdhorst

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,89
  • (0)
  Toevoegen