Kennisclips Perspectieven op gezondheid Samenvatting - HSO-20306 - Environmental Assets for Health - €5,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor HSO-20306 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de HSO-20306 overzichtspagina 

Samenvatting

Kennisclips Perspectieven op gezondheid Samenvatting - HSO-20306 - Environmental Assets for Health

Beste, Hierbij een complete en uitgebreide samenvatting van de 10 kennisclips over perspectieven op gezondheid. Deze kennisclips horen bij het vak ‘Environmental Assets for Health’ voor de opleiding Gezondheid en Maatschappij aan de WUR. (Periode 2.2). Dit document geeft per clip een volledige en uitgebreide samenvatting. De samenvattingen zijn geschreven in het Nederlands en Engels en bestaan gezamenlijk uit 8 pagina's. Mede door deze samenvatting heb ik het vak afgesloten met een 8,5. Succes met leren! Tip: Kijk ook eens naar mijn samenvatting van de colleges en de literatuur van dit vak! Mvg, Britt.

Voorbeeld 4 van de 11  pagina's

brittschuiling

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,49
  • (0)
  Toevoegen