Samenvatting: Psychologie een inleiding 7e editie. Auteurs: Zimbardo, Johnson, McCann - €4,64   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Inleiding in de Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Inleiding in de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Psychologie een inleiding 7e editie. Auteurs: Zimbardo, Johnson, McCann

Uitgebreide samenvatting van het hele boek. Alleen hoofdstuk 2,7 en 11 zitten niet in deze samenvatting. Door alleen deze samenvatting te lezen een 8 gehaald op het tentamen.

Voorbeeld 4 van de 44  pagina's

Selinevankeulen

43 beoordelingen

Door: nenavdwoning • 1 week geleden

Door: karina-10 • 3 weken geleden

Door: alliskoel • 1 maand geleden

Door: shelleypieter • 5 maanden geleden

Door: jernelysmartina • 7 maanden geleden

Door: marritlooijmans • 1 jaar geleden

Het staat kort beschreven en de zinnen zijn niet volledig. Zonder nog veel gestudeerd te hebben vond ik dit niet prettig lezen

Bekijk meer beoordelingen  

De beste samenvattingen

Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herkansingen

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de tentamens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het tentamen goed voor de dag en voorkom je herkansingen.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de tentamenstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw tentamens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,64  172x  verkocht
  • (43)
  Toevoegen