Producttoets 4: Analyse thema lectoraat leerjaar 2 - €6,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Verpleegkunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Verpleegkunde overzichtspagina 

Essay

Producttoets 4: Analyse thema lectoraat leerjaar 2

Producttoets-omschrijving: Je gaat een analyse uitvoeren naar één van de thema’s van de AGZ onderzoeksagenda Verpleegkunde, en een daarbij behorend onderzoeksartikel, in de praktijk met behulp van een passend model. In je analyse komt in ieder geval terug: - Hoe wordt er in de praktijk uitvoering gegeven aan het thema? - Wie zijn binnen de werkeenheid en de instelling de belangrijkste stakeholders rondom het thema? - Hoe beoordelen zij de huidige situatie rondom het thema? - Wat is de gewenste situatie rondom het thema? Je maakt gebruik van literatuur en interviewt stakeholders om je analyse uit te voeren, en in beeld te krijgen waarin bepaalde perspectieven overeenkomen en verschillen. De resultaten uit je analyse vertaal je naar een onderzoeksvraag, waarin je onderbouwt op welke manier het beantwoorden van deze onderzoeksvraag bijdraagt aan het bereiken van de wenselijke situatie. Het uitdragen van een onderzoekende houding, en samenwerken met verschillende betrokkenen is hierbij belangrijk. Daarnaast laat je zien dat je oog hebt voor morele sensitiviteit en aandacht hebt voor diversiteit.

Voorbeeld 3 van de 23  pagina's

sachatenthije

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 450.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, creditcard of Stuvia-tegoed voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

6,48  7x  verkocht
  • (0)
  Kopen