VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Laatste artikelen

Duurzaam boodschappen doen voor weinig geld als student

Gepubliceerd op 22 juli 2020·Laatste update op 23 juli 2020

Je krijgt tegenwoordig overal en nergens het advies om 'duurzaam' te leven. Misschien wat vermoeiend, maar daar is natuurlijk een reden voor: een gezonde toekomst voor ons en de aardbol is onzeker. Met elkaar moeten we ervoor gaan zorgen dat we de CO2-uitstoot behoorlijk gaan terugdringen. Jij als student bent deze toekomst en daarom ben je er vast en zeker ook mee bezig. Maar hoe kun je nu gezonde, duurzame keuzes maken tijdens het doen van je boodschappen en niet financieel helemaal leeglopen? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om én goedkoop én duurzaam boodschappen te doen.


Hoe verwerk je correcte APA-stijl bronvermelding in een samenvatting?

Gepubliceerd op 25 juni 2020

Als je een samenvatting maakt en bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen overneemt vanuit je studieboek of een ander document dat je niet zelf hebt gemaakt, moet je naar de auteur verwijzen volgens de APA-richtlijnen. Als je dit niet doet, overtreed je de regels omtrent het auteursrecht en kan je samenvatting zelfs van Stuvia verwijderd worden. Om dit te voorkomen leggen we in dit artikel precies uit waar je rekening mee moet houden om bronnen te vermelden volgens de APA-richtlijnen.


Hoe studeer je effectief thuis?

Gepubliceerd op 17 april 2020·Laatste update op 20 april 2020

Je hogeschool of universiteit is dicht, door de aankomende tentamens zit de Universiteits Bibliotheek vol of je vindt thuis studeren gewoon prettiger; in dit artikel geven we jou tips om zo effectief mogelijk vanuit huis te studeren.


Online een tentamen maken vanuit huis

Gepubliceerd op 9 april 2020·Laatste update op 16 april 2020

Het kan tijdens je studietijd voorkomen dat je genoodzaakt bent een tentamen vanuit huis te maken. In dit artikel leggen we je uit welke vormen er zijn om vanuit huis een tentamen te maken en geven we tips hoe je dit het beste kunt doen.


Het eindexamen: tijdens

Gepubliceerd op 17 februari 2020·Laatste update op 3 juli 2020

Als je eindexamen gaat doen, heb je waarschijnlijk al van veel mensen gehoord wat je wel en niet moet doen en wat wel en niet handig is. Je hebt de voorbereiding afgerond en bent ready. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen tijdens je eindexamen!


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

×