VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Laatste artikelen

Welke snacks kun je het beste eten tijdens een tentamen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 17 januari 2019

Wekenlang heb je gestudeerd voor je tentamen en nu is het moment aangebroken om je kennis toe te passen. Om ervoor te zorgen dat je niet gillend gek wordt van het gekraak van plastic verpakkingen om je heen of het gesmak van een appel, kun je in dit artikel lezen welke snacks je tijdens een tentamen het beste kunt eten.


Hoe kun je een black-out tijdens een tentamen voorkomen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 17 januari 2019

Een black-out tijdens een tentamen is een students worst nightmare. Je probeert op je ademhaling te letten maar je merkt dat het zweet je al begint uit te breken. Rustig blijven, zeg je tegen jezelf. De tijd gaat in en dan gebeurt het, je weet niets meer, je gedachten lijken wel geblokkeerd. Misschien is dit je weleens overkomen of heb je er iemand anders over horen praten. Hoe ga je om met een black-out op het moment dat het gebeurt?


Hoe maak je een goede samenvatting?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Een goede samenvatting maken kan een hele opgave zijn. Je moet goed filteren welke informatie belangrijk is en welke informatie niet. Je wilt ten slotte een samenvatting die lekker weg te lezen is, zonder dat je hiervoor terug moet springen naar je boek om te bekijken waar het ook alweer precies om ging. We beschrijven hier een aantal stappen die je kunt doorlopen om een goede samenvatting te schrijven.


Wat is de beste manier van aantekeningen maken tijdens college?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Als je aantekeningen van je colleges wil verkrijgen om te studeren heb je twee opties. Ten eerste kun je deze van iemand uit je klas kopen. De andere optie is op safe te spelen en je eigen aantekeningen te maken. Zo weet je zeker dat je over alle belangrijke informatie beschikt. Wanneer je voor de tweede optie kiest, heb je ook nog de keuze om je aantekeningen te typen of op papier op te schrijven. Wat is nou het effectiefst? De voor- en nadelen op een rijtje.


Tips om gefocust te blijven tijdens het studeren

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

In een wereld van nieuwe media, waarin we continu geprikkeld worden door e-mails, social media en onze telefoons, is het niet makkelijk om je van de buitenwereld af te sluiten. Afleidingen liggen al snel op de loer en ook studieontwijkend gedrag komt steeds vaker voor. Onderstaande tips helpen je om je concentratie te verbeteren én om deze vast te houden.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen