VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Laatste artikelen

Stage lopen; waar moet je rekening mee houden?

Gepubliceerd op 21 mei 2019

Veel studenten moeten tijdens hun studie een periode stage lopen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jou als student. Daarom geven we in dit artikel handige tips die ervoor gaan zorgen dat jij een geslaagde stage gaat hebben. Wanneer moet je beginnen met zoeken naar een stageplek, waar moet je op letten tijdens je stage en hoe verloopt de afronding? Je leest het in dit artikel.


Hoe kan ik als student op een slimme manier geld besparen?

Gepubliceerd op 14 maart 2019·Laatste update op 19 maart 2019

Studenten en geld: het lijkt een eeuwige haat-liefde verhouding. Er is een aantal zaken waar je als student liever niet je meeste geld aan uitgeeft, maar waar je niet aan ontkomt. In dit artikel delen we handige tips zodat je deze kosten toch zo laag mogelijk kunt houden.


Scriptie laten nakijken: is het je geld waard?

Gepubliceerd op 21 februari 2019·Laatste update op 2 april 2019

Je bent een scriptie aan het schrijven en hebt van medestudenten al eens gehoord dat je je scriptie kunt laten nakijken. Wat houdt dit precies in? Wie kan je scriptie het beste nakijken en is het je geld waard? In dit artikel leggen we uit wat je ervoor terugkrijgt zodat jij een goede keuze kunt maken.


Welke shotjes moet iedere student kennen?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 6 maart 2019

Shotjes, ze zijn nogal bekend onder studenten. Er zijn shotjes in honderden verschillende smaken. Om te voorkomen dat je tijdens je studententijd niet raar staat te kijken als je vrienden een straaljager, boswandeling of een raketje bestellen, hebben we in dit artikel de populairste shotjes voor je verzameld.


Hoe kun je je studie en bijbaan combineren?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 13 maart 2019

Veel studenten hebben naast hun studie een bijbaan om hun opleiding te kunnen betalen of om een extra zakcentje te verdienen. Voor veel studenten is een bijbaan dus essentieel om naast hun studie ook nog leuke dingen te doen. Maar hoe kun je je studie en bijbaan combineren? In dit artikel geven wij hier tips over!


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

×