VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Laatste artikelen

Hét Studentenwoordenboek van 2019

Gepubliceerd op 18 september 2019

Woorden als dispuut, hertje of wegtikken vormen vast een vraagteken boven jouw hoofd. Om tijdens je studententijd niet buiten de boot te vallen, is het essentieel dat je op de hoogte bent van de gebruikelijke termen in het studentenleven. Zeker als je lid wil worden van een studie- of studentenvereniging. Bestudeer onderstaand studentenwoordenboek en je kan met een goed gevoel als feut je BVO’tje meenemen naar de sociëteit, waar je ontgroening plaats zal vinden en waar je gegarandeerd nog een meter zult moeten adten, zoals het een echte natte tosti betaamt.


Hoe maak je een goede mindmap?

Gepubliceerd op 25 juni 2019

Een mindmap wordt veel gebruikt om verschillende ideeën op een gestructureerde, overzichtelijke manier op papier te zetten. In dit artikel geven we stap voor stap weer hoe je een goede mindmap kunt maken en geven we een paar praktische tips.


Hoe schrijf je een plan van aanpak?

Gepubliceerd op 25 juni 2019

Veel studenten moeten tijdens hun studie een plan van aanpak schrijven. Een plan van aanpak is een document waarin beschreven staat hoe je je onderzoek/project gaat aanpakken. Het is een flinke klus, maar uiteindelijk zal het je veel werk besparen.


Tips voor goedkope boodschappen

Gepubliceerd op 25 juni 2019

De meeste studenten die op zichzelf wonen, krijgen het nog niet voor elkaar de knip op hun portemonnee te houden. Een van de oorzaken van een hoog uitgavenpatroon, zijn vaak de boodschappen. Je bent bijvoorbeeld vanuit thuis gewend om naar de Albert Heijn te gaan of je koopt alleen maar hipster food zoals quinoa, avocado’s en zalm. Heerlijk, maar wij hebben een aantal handige tips om zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen, waar je nog steeds heerlijke en hipster-waardige gerechten mee kunt bereiden.


Leukste uitjes voor je studentenhuis

Gepubliceerd op 25 juni 2019·Laatste update op 27 juni 2019

Veel studenten huren een kamer in een huis samen met andere studenten. Samen koken en eten, films of televisieprogramma’s kijken en samen naar de uni fietsen. Daarnaast is het financieel gezien ook voordeliger om in een gedeeld huis te wonen dan alleen in een studio bijvoorbeeld. Ondanks het feit dat je samen in een huis woont, leven veel huisgenoten toch vaak langs elkaar heen. De één werkt tot laat en slaapt ‘s ochtends uit terwijl de ander ‘s ochtends vroeg moet beginnen en vroeg naar bed gaat. Het kan daarom leuk zijn om een aantal keer per jaar een huisuitje te organiseren waarbij iedereen aanwezig is. Wij hebben een aantal ideeën op een rijtje gezet. Lees snel verder!


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

×