VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Artikelen in categorie: Geld

Hoe kun je als student geld sparen?

Gepubliceerd op 20 juni 2017·Laatste update op 7 maart 2019

Studeren en sparen is geen gelukkige combinatie. Je hebt veel maandelijkse uitgaven en door je studie heb je weinig tijd om te werken. Wanneer je dan ook nog eens op jezelf woont, kan sparen extra lastig zijn. Onderstaande tips helpen je om als student meer geld te sparen.


Wat zijn de leukste bijbaantjes die je naast je studie kunt doen?

Gepubliceerd op 22 januari 2019·Laatste update op 7 maart 2019

Studeren wordt steeds duurder en het studentenleven is ook niet bepaald goedkoop. Als je student bent, is het niet moeilijk om een bijbaan te vinden. Welke bijbaantjes zijn nou leuk en staan ook nog eens goed op je cv? In dit artikel geven we tips leuke bijbaantjes, zodat je tijdens je studententijd geen stinkende vis hoeft te verkopen op de markt of de ochtendkrant hoeft te bezorgen in de stromende regen.


Hoe kun je je studie en bijbaan combineren?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 13 maart 2019

Veel studenten hebben naast hun studie een bijbaan om hun opleiding te kunnen betalen of om een extra zakcentje te verdienen. Voor veel studenten is een bijbaan dus essentieel om naast hun studie ook nog leuke dingen te doen. Maar hoe kun je je studie en bijbaan combineren? In dit artikel geven wij hier tips over!


Hoe kan ik als student op een slimme manier geld besparen?

Gepubliceerd op 14 maart 2019·Laatste update op 19 maart 2019

Studenten en geld: het lijkt een eeuwige haat-liefde verhouding. Er is een aantal zaken waar je als student liever niet je meeste geld aan uitgeeft, maar waar je niet aan ontkomt. In dit artikel delen we handige tips zodat je deze kosten toch zo laag mogelijk kunt houden.


De beste budget vakanties voor studenten

Gepubliceerd op 29 mei 2019

Elke student kijkt uit naar de zomervakantie: na een jaar hard studeren, eindelijk ruim twee maanden keihard chillen. In dit artikel geven we tips voor een goedkope én leuke invulling van je vakantie.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

×