Latest articles

Je krijgt tegenwoordig overal en nergens het advies om 'duurzaam' te leven. Misschien wat vermoeiend, maar daar is natuurlijk een reden voor: een gezonde toekomst voor ons en de aardbol is onzeker. In dit artikel vertellen wij je hoe je op een duurzame manier boodschappen kunt doen.

De meeste studenten die op zichzelf wonen, krijgen het nog niet voor elkaar de knip op hun portemonnee te houden. Een van de oorzaken van een hoog uitgavenpatroon, zijn vaak de boodschappen. In dit artikel vertellen wij je hoe je boodschappen kunt doen, zonder veel geld uit te geven.

Studeren is een belangrijke investering in je toekomst. Zo heb je met een diploma meer kans op een baan, een goed salaris en betere doorgroeimogelijkheden. Wij vertellen je met welke kosten je rekening moet houden.

Ben jij een student die zijn tentamens goed voorbereidt en veel tijd steekt in het schrijven van samenvattingen? Dan kunnen jouw samenvattingen veel geld waard zijn! In dit artikel lees je hoe je geld kunt verdienen met het verkopen van samenvattingen.

Elke student kijkt uit naar de zomervakantie: na een jaar hard studeren, eindelijk ruim twee maanden keihard chillen. In dit artikel zetten wij de beste budget vakanties voor jou op een rijtje.

Als student zijn er een aantal zaken waar je liever niet veel geld aan uitgeeft. In dit artikel vertellen wij jou hoe je, ondanks dat je er niet onderuit komt, deze kosten toch zo laag mogelijk kunt houden.

Studeren en sparen is geen gelukkige combinatie gezien de vele maandelijkse uitgaven en de weinige tijd om te kunnen werken door je studie. Sparen kan daardoor lastig zijn. Wij vertellen jou in dit artikel hoe je als student tóch geld kan sparen.