VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Artikelen in categorie: Samenvattingen maken

Waar moet ik net voor een tentamen allemaal aan denken om me optimaal voor te bereiden?

Gepubliceerd op 19 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Je kunt je op verschillende manieren op een tentamen voorbereiden. We bespreken hier een aantal dingen die je de dag of avond van te voren kunt doen en wat je niet moet vergeten. Zo kun je uitgerust richting school gaan en ben je als het goed is niets vergeten.


Wat is de beste manier van aantekeningen maken tijdens college?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Als je aantekeningen van je colleges wil verkrijgen om te studeren heb je twee opties. Ten eerste kun je deze van iemand uit je klas kopen. De andere optie is op safe te spelen en je eigen aantekeningen te maken. Zo weet je zeker dat je over alle belangrijke informatie beschikt. Wanneer je voor de tweede optie kiest, heb je ook nog de keuze om je aantekeningen te typen of op papier op te schrijven. Wat is nou het effectiefst? De voor- en nadelen op een rijtje.


Hoe maak je een goede samenvatting?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Een goede samenvatting maken kan een hele opgave zijn. Je moet goed filteren welke informatie belangrijk is en welke informatie niet. Je wilt ten slotte een samenvatting die lekker weg te lezen is, zonder dat je hiervoor terug moet springen naar je boek om te bekijken waar het ook alweer precies om ging. We beschrijven hier een aantal stappen die je kunt doorlopen om een goede samenvatting te schrijven.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen