VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Artikelen in categorie: Studentenleven

Wat is een introductieweek en hoe schrijf je je hiervoor in?

Gepubliceerd op 19 juni 2017·Laatste update op 17 januari 2019

Elke studentenstad heeft aan het begin van ieder schooljaar een introductieweek, die speciaal wordt georganiseerd voor eerstejaarsstudenten. Deze week is de ultieme start van je komende studententijd. Je leert namelijk je studie, je medestudenten, de studentenverenigingen en de stad zelf beter kennen. Om ervoor te zorgen dat jij een te gekke tijd tegemoet gaat, geven we je in dit artikel tips voor hoe je je kunt inschrijven voor de introductieweek in jouw studentenstad!


Hoe kun je als student geld sparen?

Gepubliceerd op 20 juni 2017·Laatste update op 11 januari 2019

Studeren en sparen, het is geen gelukkige combinatie. Je hebt een hoop maandelijkse uitgaven en door je studie heb je weinig tijd om te werken. Wanneer je dan ook nog eens op jezelf woont kan sparen extra lastig zijn. Onderstaande tips helpen je om als student meer geld te sparen.


Waar kan ik het beste inspiratie vandaan halen voor eten?

Gepubliceerd op 20 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Wanneer je op kamers gaat wonen moet je plotseling elke avond zelf bepalen wat je gaat eten. Dit kan soms best lastig zijn, zeker de eerste periode dat je het huis uit bent. Het streven van veel studenten is goedkoop, makkelijk, snel en gezond. Maar waar haal je nou inspiratie vandaan om elke avond weer een maaltijd op tafel zetten? Daar zijn een aantal manieren voor.


Hoe vind je een leuke studentenkamer?

Gepubliceerd op 20 juni 2017·Laatste update op 11 januari 2019

Wanneer je gaat studeren in een grote studentenstad, kiezen veel studenten ervoor om op zichzelf te gaan wonen. Zodra je ervoor kiest om deze stap te gaan zetten, moet je voor jezelf op een rijtje hebben in welke stad je zou willen wonen en wat je budget is. Er zijn een aantal manieren om een leuke studentenkamer te vinden.


Welke studentenverenigingen zijn er in de stad waar ik studeer/ga studeren?

Gepubliceerd op 20 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Wanneer je gaat studeren kun je ervoor kiezen om lid te worden bij een studentenvereniging. Hier maak je niet alleen kennis met mensen van andere studies in een stad, je bouwt er ook vriendschappen voor het leven op. Wanneer je nieuw bent in de stad waar je gaat studeren, kan het zo zijn dat je eigenlijk nog geen idee hebt welke verenigingen er allemaal zijn. Daarom zijn hieronder van de grootste studentensteden een aantal populaire verenigingen benoemd. Je kan op elke stad klikken voor een uitgebreid(er) overzicht van de verenigingen.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen