VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

Artikelen in categorie: Tentamens en deadlines

Hoe maak je een tentamen met open vragen?

Gepubliceerd op 19 juni 2017·Laatste update op 26 maart 2019

Het beantwoorden van open vragen op je tentamen kan soms wat stress veroorzaken. Als je het antwoord niet weet kun je namelijk niet gokken zoals je dat bij een multiple choice tentamen wel kan. Houd onderstaande tips in gedachten als je op een tentamen niet weet hoe je een antwoord moet formuleren op een open vraag.


Hoe kun je een black-out tijdens een tentamen voorkomen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 27 maart 2019

Een black-out tijdens een tentamen is een students worst nightmare. Je probeert op je ademhaling te letten maar je merkt dat het zweet je al begint uit te breken. Rustig blijven, zeg je tegen jezelf. De tijd gaat in en dan gebeurt het, je weet niets meer, je gedachten lijken wel geblokkeerd. Misschien is dit je weleens overkomen of heb je er iemand anders over horen praten. Hoe ga je om met een black-out op het moment dat het gebeurt?


Welke snacks kun je het beste eten tijdens een tentamen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 27 maart 2019

Wekenlang heb je gestudeerd voor je tentamen en nu is het moment aangebroken om je kennis toe te passen. Om ervoor te zorgen dat je niet gillend gek wordt van het gekraak van plastic verpakkingen om je heen of het gesmak van een appel, kun je in dit artikel lezen welke snacks je tijdens een tentamen het beste kunt eten.


Hoe kun je het beste een tentamen maken?

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

Het moment is daar: je mag eindelijk het tentamen maken waar je (als het goed is) zo hard voor hebt geblokt. Alle tijd en moeite die je hebt geïnvesteerd mag je toepassen. Om te zorgen dat je je tentamen goed maakt, geven we je een goede strategie om je door je tentamen heen te helpen.


Hoe maak je een tentamen met multiple choice vragen?

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

Een multiple choice tentamen maken is voor veel studenten vaak een opluchting, want je weet namelijk dat het juiste antwoord er tussen staat. Je hoeft je hersens dus niet te kraken om op dat ene antwoord te kunnen komen. Het juiste antwoord kiezen is een kwestie van logisch nadenken en de vraag goed lezen. Dit zijn dé trucs om meerkeuzevragen zo goed mogelijk te maken.


Tips om je deadline te halen

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

Dit scenario herken je vast wel: het lijkt nog weken te duren voordat je die opdracht in moet leveren, maar plotseling gaat de tijd heel snel en realiseer je je dat je in tijdnood komt. Om ervoor te zorgen dat je vanaf nu al je deadlines haalt, hebben wij de beste tips voor je samengesteld. Maar is het nu tien uur ‘s avonds en heb je een deadline morgenochtend om negen uur? Dan is het waarschijnlijk al te laat voor deze tips..


Wat mag je echt niet vergeten als je een tentamen gaat maken?

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 26 maart 2019

Een tentamen brengt vaak veel stress met zich mee en in een stressvolle periode kun je wel eens iets vergeten, zeker als je ook nog eens haast hebt om op tijd te komen. Bekijk voordat je naar het tentamen gaat de onderstaande checklist om te voorkomen dat je iets belangrijks vergeet.


Hoe kun je het beste leren voor een tentamen?

Gepubliceerd op 31 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

Stress, tijdnood en nachten doorhalen zijn geen pretje als je bijna een tentamen hebt. Om ervoor te zorgen dat je met voldoende slaap, een goede planning en zonder stress je tentamen maakt, hebben wij de beste tips voor je samengesteld.


Online een tentamen maken vanuit huis

Gepubliceerd op 9 april 2020·Laatste update op 16 april 2020

Het kan tijdens je studietijd voorkomen dat je genoodzaakt bent een tentamen vanuit huis te maken. In dit artikel leggen we je uit welke vormen er zijn om vanuit huis een tentamen te maken en geven we tips hoe je dit het beste kunt doen.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen te verkopen

×