HAS Den Bosch (HAS) • Food Design & Innovation
Latest uploads for Food Design & Innovation at HAS Den Bosch (HAS). Looking for Food Design & Innovation notes at HAS Den Bosch (HAS)? We have lots of notes, study guides and study notes available for Food Design & Innovation at HAS Den Bosch (HAS).
-
209
-
20
-
13
Courses Food Design & Innovation at HAS Den Bosch (HAS)
Notes available for the following courses of Food Design & Innovation at HAS Den Bosch (HAS)
-
Art & Inspiration 1
-
Bedrijfskunde 3
-
Bedrijfskunde blok 2.3 1
-
Blok 1 4
-
Blok 2 5
-
Blok 3 8
-
Blok 4 3
-
Chemie 1
-
Conceptontwikkeling 3
-
Conserveren 2
-
Consumentengedrag 4
-
Eigenheid 1
-
Engels leerjaar 2 blok 4 1
-
Food Design 1
-
Granen en groenten 4
-
Inleiding Marketing 1
-
Koken 1
-
Kookkunst 2
-
Kwaliteit in de keten 4
-
Kwaliteit in de keten | Kwaliteit 1
-
Kwaliteitsleer 1
-
Marketing & Communicatie blok 2 1
-
Marketing Communicatie 1
-
Marktonderzoek 1
-
Marktonderzoek blok 3 2
-
Media & Reclame Blok 2 1
-
Media culture 1
-
Microbiology 6
-
Productdossier Blok 2 4
-
Productontwikkeling 1
-
Sensoriek 1
-
Statistiek 2
-
Verpakking & Design 2
-
Verpakking en design 1
-
Voedingsleer 1
-
Voedsel 9
-
Voedsel warenkennis 5
-
Zuivel en vlees 6
Popular books HAS Den Bosch (HAS) • Food Design & Innovation
ISBN 9789001120122
R. Ten Klooster • ISBN 9789062286058
Harold McGee • ISBN 9789046813935
Latest notes & summaries HAS Den Bosch (HAS) • Food Design & Innovation
Dit is mijn productdossier over druiven. Vooral de samenstelling van druiven heeft veel tijd gekost. Dit houdt in de scheikundige samenstelling, natuurkundige bijzonderheden, fysische/chemische bijzonderheden etc.
- Case
- • 14 pages's •
-
HAS Den Bosch•Blok 2
Preview 4 out of 14 pages
Dit is mijn productdossier over druiven. Vooral de samenstelling van druiven heeft veel tijd gekost. Dit houdt in de scheikundige samenstelling, natuurkundige bijzonderheden, fysische/chemische bijzonderheden etc.
Dit is een samenvatting algemene chemie. Aan bod komen de volgende onderwerpen: basis scheikunde, basis levensmiddelenchemie, lipiden, eiwitten, koolhydraten, samenvatting gedeeltes van het boek over eten en koken van Harold McGee
- Summary
- • 12 pages's •
-
HAS Den Bosch•Blok 2
Preview 3 out of 12 pages
Dit is een samenvatting algemene chemie. Aan bod komen de volgende onderwerpen: basis scheikunde, basis levensmiddelenchemie, lipiden, eiwitten, koolhydraten, samenvatting gedeeltes van het boek over eten en koken van Harold McGee
Dit is een samenvatting die ik gemaakt heb voor het tentamen consumentengedrag. Alle belangrijke stof uit de lessen en uit het boek komt hierin terug. Alle begrippen zijn rood gedrukt.
- Summary
- • 8 pages's •
-
HAS Den Bosch•Blok 1
Preview 4 out of 8 pages
Dit is een samenvatting die ik gemaakt heb voor het tentamen consumentengedrag. Alle belangrijke stof uit de lessen en uit het boek komt hierin terug. Alle begrippen zijn rood gedrukt.