Receptenleer Study guides, Class notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about Receptenleer? On this page you'll find 1 study documents about Receptenleer.
All 1 results
Sort by
-
Samenvatting receptenleer
- Exam (elaborations) • 27 pages • 2023
-
- $8.49
- + learn more
RECEPTENLEER 
6. SAUZEN 
6.2 Begripsbepaling 
- Saus een min of meer gebonden vloeistof die niet als apart gerecht wordt opgediend, maar altijd 
in combinatie met een ander bijpassende gerecht 
- Meeste sausen worden gebonden door aan een vloeistof een bindmiddel, zoals bloem, maïzena, 
aardappelmeel of eieren, toe te voegen 
- Sommige sauzen worden ook op andere manier gebonden, bijvoorbeeld door groenten of fruit te 
pureren 
- In Zuid-Amerikaanse en Zuid-Europese keuken is het verdikken ...
Want to regain your expenses?
How much did you already spend on Stuvia? Imagine there are plenty more of you out there paying for study notes, but this time YOU are the seller. Ka-ching! Discover all about earning on Stuvia