Stuvia in cijfers & verhalen

Stuvia in cijfers & verhalen

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Op deze pagina vind je een overzicht van Stuvia in verhalen en cijfers. Je kunt lezen over Stuvia in de pers, je kunt zien wie onze topverkopers zijn en je leest meningen van anderen over Stuvia.

Stuvia in het kort

"Slim platform om studenten en scholieren elkaar onderling te helpen, waarbij ook nog geld verdiend wordt"

afgestudeerde afgestudeerde
Universiteit Utrecht
75.000

Documenten verkocht

20.000

Nieuwe gebruikers op Stuvia

2.200.000

Documenten verkocht

750.000

Tevreden klanten

"Echt top om als student nog iets bij te verdienen op deze manier! De samenvattingen die ik altijd al voor mezelf maakte hebben anderen ook nog kunnen helpen."

frederiquebaartmans frederiquebaartmans
Hogeschool Rotterdam

Topverkopers op Stuvia

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien

“Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!”

Marianne
Ik merk dat ik sinds ik mijn samenvattingen aanbiedt op Stuvia, zelf serieuzer bezig ben met het maken van mijn samenvattingen en ervoor zorg dat alle benodigde informatie erin staat. Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!
 • 1 maand geleden

  "Erg fijn voor studenten om inspiratie te halen uit voorbeeldverslagen en samenvattingen die het leren makkelijker maken! "

 • 1 maand geleden

  "Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Geld verdienen met je zelf gemaakte samenvattingen waar je hard voor hebt gewerkt. Beter kan het toch niet?!"

 • 1 maand geleden

  "Ik vind het echt fijn dat je documenten kunt verkopen via stuvia. Zo verdien je extra bij en je kunt ook zelf gebruik maken van andermans bestanden als je er een keer niet uit komt "

 • 1 maand geleden

  "Stuvia is een super handige site voor studenten. Handig om je samenvatting te plaatsen en ook te kopen. "

 • 1 maand geleden

  "Heel goede service! Ben blij dat ik studenten via Stuvia kan helpen en dat alles veilig en correct gebeurt! "

 • 1 maand geleden

  "Heel leuk dat je beloond kan worden voor je harde werk. Ook is de service top als je met vragen zit of iets niet lukt. "

 • 1 maand geleden

  "Super! Het werkt goed, met het kopen en verkopen van samenvattingen. Ik heb mijn eerste samenvattingen en bundels zelf gemaakt en samengesteld, en er inmiddels ook wat aan verdient!"

 • 1 maand geleden

  "Stuvia is een enorm fijne website om je schoolwerk met anderen te delen. ik maakte altijd al samenvattingen voor mijzelf en op deze manier kan ik er ook nog geld mee verdienen. "

 • 1 maand geleden

  "Super platvorm om als student geld te kunnen verdienen aan je samenvattingen en daarnaast ook andere samenvattingen makkelijk te vinden!"

 • 1 maand geleden

  "super leuk. erg fijn dat ik er zowel geld mee kan verdienen als mee leren bij vakken die ik minder goed begrijp. zo helpen studenten elkaar."

+ Laat meer zien