Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands
VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
meeseland
Vrije Universiteit Amsterdam · 1 week geleden
Handig, snel, professioneel, gebruiksvriendelijk
steflammers
Hogeschool Zuyd · 2 weken geleden
prima!
Gyselle1
Hogeschool Windesheim · 3 weken geleden
Prima.
AmberGravekamp
Universiteit Leiden · 2 maanden geleden
Ik vind het bestaan van Stuvia erg fijn. Ik maak altijd samenvattingen en dat ik ze op deze manier kan verkopen is voor mij makkelijk geld verdienen. De site is bovendien erg overzichtelijk waardoor ik goed weet hoe het er met mijn account voor staat. Het uploaden van documenten is daarnaast ook heel makkelijk en kost nauwelijks tijd. Ik blijf voorlopig zeker mijn samenvattingen uploaden!
Yonijane
Hogeschool van Amsterdam · 2 maanden geleden
Stuvia is onwijs tof en handig. Handig voor de student en een toffe/gewaardeerde inkomstenbron voor de ex-student.
oggyhtro
Hogeschool InHolland · 2 maanden geleden
Ik vind Stuvia helemaal geweldig! Daardoor kan ik me kleine extraatjes gunnen.
rsfysio
Hogeschool Utrecht · 2 maanden geleden
Het is een mega overzichtelijk site. Zonder al te veel moeite geld verdienen voor je samenvattingen! Een leuk extraatje aan het eind van de maand, of een handig te goed voor als je zelf een samenvatting wil kopen; IDEAAL!
MienekeV
Hogeschool Windesheim · 2 maanden geleden
Ik ben blij met stuvia omdat ik zo voor mijn droomreis naar curaçao kan sparen en kan genieten van heerlijke coctails mede mogelijk gemaakt door julie! I love it!
evdsande
Fontys Hogeschool · 2 maanden geleden
Ik vind stuvia een hele goede en nuttige website. Ik hoor veel studenten die daar hun samenvattingen kopen. Zelf ben ik daar totaal niet van maar daarom maak ik van deze gelegenheid gebruik om er zelf een centje aan bij te verdienen door mijn gemaakte samenvattingen en studiemateriaal tegen een kleine vergoeding ter beschikking te stellen aan anderen.
FayIsca
Hogeschool van Amsterdam · 2 maanden geleden
Ik vind Stuvia een hele overzichtelijke en sympathieke site, overzichtelijk omdat je met simpele filters je school plus het vak en de daarbij behoren de bestanden snel kunt vinden. Ik vind de site sympathiek omdat jullie studenten de mogelijkheid geven om én beter voorbereid te zijn voor de tentamens doordat er zoveel materiaal beschikbaar is én de studenten de mogelijkheid hebben om een centje bij te verdienen.
Vragen? Neem contact op!
Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands