Stuvia in cijfers & verhalen

Stuvia in cijfers & verhalen

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Op deze pagina vind je een overzicht van Stuvia in verhalen en cijfers. Je kunt lezen over Stuvia in de pers, je kunt zien wie onze topverkopers zijn en je leest meningen van anderen over Stuvia.

Stuvia in het kort

"Bevalt heel goed. Net een fijne extra verdiensten om leuke dingen mee te doen met werk dat ik toch al heb gedaan. "

Anoniems Anoniems
Hogeschool Utrecht
75.000

Documenten verkocht

20.000

Nieuwe gebruikers op Stuvia

2.200.000

Documenten verkocht

750.000

Tevreden klanten

"In mijn studietijd heb ik veel gebruik gemaakt van Stuvia (2012-2016). Tot op heden nog erg veel profijt van & de documenten helpen nog altijd mensen om te slagen voor een examen."

Kimvanhal Kimvanhal
Avans Hogeschool

Topverkopers op Stuvia

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien

“Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!”

Marianne
Ik merk dat ik sinds ik mijn samenvattingen aanbiedt op Stuvia, zelf serieuzer bezig ben met het maken van mijn samenvattingen en ervoor zorg dat alle benodigde informatie erin staat. Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!
 • 3 dagen geleden

  "Erg gemakkelijk om te gebruiken. Zo krijg je toch betaald voor je harde werk om samenvattingen te maken."

 • 2 weken geleden

  "Super goede site om documenten op te (ver)kopen! Heb er tijdens mn 4 jaar studie mooi zakcentje mee verdiend :)"

 • 2 weken geleden

  "Stuvia is erg handig voor wat extra bijverdienen natuurlijk. Verder stimuleert het ook om je samenvatting zo compleet mogelijk te maken. 2 vliegen in een klap dus!"

 • 3 weken geleden

  "Fantastisch dat je met al het harde werk dat je steekt in samenvattingen maken, ook nog eens wat extra geld kunt verdienen. Zonder er iets extra voor te doen!"

 • 1 maand geleden

  "Ik had al mijn verslagen op Stuvia gezet en ook nu nog na 1 jaar worden er nog met regelmaat documenten verkocht. Leuk zo erbij."

 • 1 maand geleden

  "Handige site! Ik heb een aantal opdrachten van algemene mbo3 modules erop staan, en die worden nog dikwijls gedownload. Leuk om zo anderen te kunnen helpen, en een beetje geld te verdienen!"

 • 1 maand geleden

  "ik vind Stuvia een goede site waar je zelf documenten kunt verkopen die je niet meer nodig hebt en documenten kopen die je nodig hebt voor je studie."

 • 1 maand geleden

  "Makkelijk in gebruik en snelle support. Je verliest een relatief groot deel van je inkomsten, maar het is het waard aangezien Stuvia genoeg gebruikers heeft."

 • 1 maand geleden

  "Fantastische platform met goede samenvattingen. Eerlijke referenties en kwalitatieve hulpbronnen maken deze website de topper om te gebruiken voor ijverige studenten!"

 • 1 maand geleden

  "Topsite! Met alle effort die ik in het schrijven van samenvattingen stop, verdien ik er ook nog wat extra geld aan!"

+ Laat meer zien