VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
konijneetwortel
Universiteit Utrecht · 1 dag geleden
Een fijne manier om aan samenvattingen en andere handige documenten te komen, en ook fijn dat je dan jouw werk ook kan aanbieden en een leuk verdienste erbij kan krijgen.
jildouhoekstra
NHL Hogeschool · 2 dagen geleden
Fijn! ik koop mijn samenvattingen hier en verkoop mijn eigen opdrachten. Zo bespaar ik geld voor boeken en kan ik met mijn eigen schoolwerk een beetje bijverdienen!
ronald24
University College Utrecht · 3 dagen geleden
Uitstekend platform met dito technische architectuur en veel waardevol studiemateriaal. Gelukkig geen opdringerige junkmailtjes. Als niet-student ben ik zowel leverancier als afnemer. Voor mij is het een handige manier om me snel te oriënteren op vakliteratuur.
Suzannevanliempt
Hogeschool NTI · 1 week geleden
Ik vind stuvia een geweldige site. Doordat ik een thuis studie doe heb ik geen docent die ik vragen kan stellen, gelukkig kan ik door het inzien van stukken van andere leerlingen vaak antwoord krijgen op mijn vragen waardoor mijn opleiding een stuk makkelijker verloopt. Ook vind ik het fijn dat ik deze gunst ook weer kan terug bieden aan andere leerlingen en er tegelijk een klein centje aan verdien. Echt een top site!
lauravanschie1994
Hogeschool van Amsterdam · 1 week geleden
Geweldige uitvinding
rvx
Tilburg University · 1 week geleden
Zeer prettige zaken gedaan.
marrit_volbeda
NHL Hogeschool · 1 week geleden
Ideaal. Door mijn samenvattingen te verkopen heb ik er nog meer plezier van om ze te maken. En het is heel erg handig dat ik van datzelfde geld weer samenvattingen kan kopen!
merijnbraams
Hogeschool Rotterdam · 1 week geleden
Goede manier om makkelijk geld te verdienen voor samenvattingen die je zelf toch al maakt.
selino
Avans Hogeschool · 2 weken geleden
Goed! Duidelijk en overzichtelijk!
devenykoch
Fontys Hogeschool · 2 weken geleden
Super handig
×