VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
jamie1999
Hogeschool Windesheim · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia top! Ik verkoop altijd mijn zelfgemaakte samenvattingen, hierdoor leer ik voor de tentamens en verdien ik geld. Super handig! Daarnaast help ik mijn medestudenten. Mijn motto is dan ook: "Delen is vermenigvuldigen!"
vtmstudenttt11
Hogeschool InHolland · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia erg handig, vooral als je geen tijd hebt om je eigen samenvattingen te maken. Ook vind ik het fijn dat ik andere kan helpen met mijn bestanden!
suzannedebondt
Vrije Universiteit Amsterdam · 2 weken geleden
Een hele fijne manier om iets extra's te kunnen verdienen en tegelijk mede studenten te helpen!
christyschilder
Hogeschool Windesheim · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia een super fijne site. Door mijn samenvattingen met anderen te delen verdien ik mooi wat extra geld. Echt top :) Verder zit de site goed in elkaar, alles is duidelijk bruikbaar.
elverakuystermans
Avans Hogeschool · 2 weken geleden
Helpt me met mijn studie en het verwerven van informatie via andere studenten.
Amber27
Hogeschool van Amsterdam · 2 weken geleden
Deze maand heb ik weer bijna tien euro verdiend met mijn samenvattingen! Ik ben goed voorbereid voor mijn tentamens en ik verdiend er nog geld mee ook. Met het verdiende geld koop ik soms weer een nieuwe samenvatting, heel handig en altijd snel geregeld! Ik ben fan van Stuvia!
Yvette1603
Hogeschool Rotterdam · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia een top platform waar je geld kunt verdienen door anderen te helpen met jouw samenvattingen. Een extra mooie beloning voor je studie inspanningen!
gg2000
Vrije Universiteit Amsterdam · 2 weken geleden
Persoonlijk steek ik veel tijd in het perfectioneren van mijn aantekeningen en samenvattingen van de vakken die ik volg. Ik vind Stuvia een top platform om deze te delen met medestudenten en hierbij een lekker zakcentje te verdienen. Als arme student kan ik dat altijd wel gebruiken!! Bedankt Stuvia!
Hilde!
Hogeschool Windesheim · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia ideaal! Je kunt er zelf wat aan hebben door samenvattingen te zoeken en het is een fijne extra bijdrage voor mijn inspanningen die ik heb gedaan voor vakken.
daniquedanique1
Tilburg University · 2 weken geleden
Door Stuvia kan ik andere studenten helpen met hun tentamen te halen. Zelf volg ik veel colleges en maak ik daar uitgebreide samenvattingen. Door Stuvia kan ik zo andere bereiken en mijn informatie delen en daarvoor zelf ook nog een leuke bijdrage ontvangen.