Iedereen houdt van Stuvia

Iedereen houdt van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van anderen over Stuvia.

Stuvia in het kort

"Betrouwbare website! Studenten hebben al veel samenvattingen van mij gekocht. Ik zou Stuvia zeker weten aanraden aan studenten, zowel om te documenten te kopen als te verkopen. "

614148 614148
Hogeschool InHolland
75.000

Documenten verkocht

20.000

Nieuwe gebruikers op Stuvia

2.200.000

Documenten verkocht

750.000

Tevreden klanten

"Een goeie site, je helpt studenten en kan er ook nog een mooie vergoeding aan over houden. Tevens kan je voor je eigen studie hier ook weer bestanden vinden!!"

nicolevankammen nicolevankammen
Hanzehogeschool Groningen

Topverkopers op Stuvia

Klanten over Stuvia

Laat alles zien

Klanten over Stuvia

Laat alles zien

“Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!”

Marianne
Ik merk dat ik sinds ik mijn samenvattingen aanbiedt op Stuvia, zelf serieuzer bezig ben met het maken van mijn samenvattingen en ervoor zorg dat alle benodigde informatie erin staat. Stuvia zorgt dus niet alleen voor een vollere portemonnee, maar ook voor betere cijfers voor mezelf!
 • 1 week geleden

  "handig voor het opzoeken van informatie, samenvattingen en voorbeelden van verslagen maar ook voor een leuk zakcentje erbij. top"

 • 1 week geleden

  "Super fijne site. Mijn hele studententijd veel gebruik van gemaakt en daardoor veel tijd bespaard en toch mijn tentamens gehaald. nog een zakcentje kunnen verdienen. "

 • 1 week geleden

  "Handig voor studenten en middelbare scholieren. Een site waar je elkaar kan helpen om een mooi resultaat te halen!"

 • 1 week geleden

  "Prima hulpmiddel / ondersteuning voor het maken van papers en leren van tentamens (door de samenvattingen van de boeken)!"

 • 2 weken geleden

  "Makkelijke site om met je toch al gemaakte samenvatting anderen te helpen en er zelf ook nog iets aan over te houden. "

 • 3 weken geleden

  "Een manier waarmee je wat extra zakgeld kunt verdienen door je verslagen, samenvattingen en etc. te koop te bieden aan toekomstige studenten."

 • 1 maand geleden

  "Stuvia is een super handig platform om je samenvattingen te verkopen. Ook het uitbetaal proces verloopt soepel! Zeker een aanrader dus."

 • 1 maand geleden

  "Prima website voor en door studenten! Mijn studiematerialen krijgen hier een tweede leven door er anderen mee te helpen, en zo nu en dan houd ik er een leuk extra zakcentje aan over ;)"

 • 1 maand geleden

  "Een mooie manier om passief een klein beetje geld bij te verdienen. Samenvattingen worden echter snel oud, ik verwacht dat 2 jaar de maximale tijd is om er aan te verdienen. "

 • 1 maand geleden

  "Super om studeren te combineren met geld verdienen! Daarnaast hoef je soms nooit meer je boek te openen door de tal van samenvattingen!"

 • 1 maand geleden

  "Wat een geweldig medium. Stuvia heeft me geholpen bij HBO bedrijfskunde en het is geweldig dat je je eigen opdrachten weer kan verkopen om andere studenten te helpen."

+ Laat meer zien