Vergroot je slagingskans
Geselecteerde examenvragen
Gemaakt door de beste docenten
Voor het eindexamen 2019

De beste manier om te oefenen voor je eindexamen

Nederlands (VMBO TL/GL) eindexamen oefenen en gegarandeerd slagen

Om zeker te weten dat je slaagt voor je eindexamen Nederlands (VBMO TL/GL) is het essentieel om examens te oefenen. Alle vragen op de proefexamens zijn geselecteerd uit oude eindexamens, gemaakt door de beste docenten en helemaal up-to-date voor het eindexamen van 2019. Door hier te oefenen slaag je geheid voor je examen Nederlands VMBO TL/GL)
Gratis Nederlands examen starten
Vragen over je Nederlands examen? Lees nu de meestgestelde vragen of praat direct met onze live hulpdienst.
Specifiek geselecteerde examenvragen
20 uur aan oefenmateriaal
Direct aan de slag met het oefenen van je Nederlands (VMBO TL/GL) examen, op desktop, mobiel en tablet
Snel en veilig afrekenen via iDeal, Paypal en Creditcard

Alles wat je wilt weten over Nederlands (VMBO GL/TL) oefenen

Je kunt je lesboek nog zo vaak doorlezen, uiteindelijk gaat het om het maken van het eindexamen. We vertellen je graag waarom het super belangrijk is om veel proefexamens te oefenen.
Lees meer over eind examens oefenen

Vier redenen waarom je nu moet beginnen met het maken van onze oefen examens

Alle examens zijn representatief voor het echte eindexamen Nederlands. De vragen komen overeen met je echte eindexamen en de verschillende examenonderdelen. In totaal staat er meer dan 20 uur aan oefenmateriaal voor je klaar.
Je kunt oefenen per onderwerp zodat je direct ziet hoe je ervoor staat per onderdeel van het examen. Naast examens per onderwerp kun je ook gemixte examens maken waarin alle onderwerpen aan bod komen.
Helemaal up-to-date voor het eindexamen 2019. Helemaal up-to-date voor het eindexamen 2019. De examens worden ieder jaar aangepast om actueel te blijven met het echte eindexamen. Alle examens bestaan dus uit vragen voor de 3 examenonderdelen (een tekst met vragen, het maken van een samenvatting en het schrijven van een tekst) De examens worden ieder jaar aangepast om actueel te blijven met het echte eindexamen.
Zodra je toegang hebt gekocht tot de examens kun je direct aan de slag op zowel je computer, laptop, tablet en mobiel.

Leer van je fouten door direct feedback te krijgen welke vraag je fout had. Examens zijn daarna oneindig lang opnieuw te maken zodat je alle stof onder de knie krijgt.

Afgelopen maand maakten 2753 mensen een proefexamen Nederlands (VMBO TL/GL) bij ons

”Ik had veel geleerd maar wist niet zeker wat voor vragen er gesteld worden op het eindexamen. Met deze oefenexamens leerde ik beter en wist ik precies wat ik kon verwachten. Handig!”
Monica - 8 dagen geleden
”Geslaagd, yes! Optimale voorbereiding dit met een vet chill programma.”
Ibrahim - 5 dagen geleden