Colette-oprins
On this page, you find all documents, package deals, and flashcards offered by seller colette-oprins.
- 5
- 0
- 1
Community
- Followers
- Following
5 Reviews received
6 items
Module VM2414 Food Safety and Quality samenvattingen
Deze bundel bevat een samenvatting van de module Food Safety and Quality gegeven bij de opleiding voedingsmiddelentechnologie op de HAS in leerjaar 2 blok 2. 
Bevat de samenvatting: Microbiologie en Toxicologie
- Package deal
- • 2 items •
Deze bundel bevat een samenvatting van de module Food Safety and Quality gegeven bij de opleiding voedingsmiddelentechnologie op de HAS in leerjaar 2 blok 2. 
Bevat de samenvatting: Microbiologie en Toxicologie
Toxicologie leerjaar 2, blok 2
In deze samenvatting staat per week beschreven wat er in de les behandeld is. Ook staan er belangrijke termen/begrippen uitgeschreven. 
In de samenvatting staan ook oefenopgaves verwerkt.
- Package deal
- Summary
- • 14 pages •
In deze samenvatting staat per week beschreven wat er in de les behandeld is. Ook staan er belangrijke termen/begrippen uitgeschreven. 
In de samenvatting staan ook oefenopgaves verwerkt.
Microbiologie (ziekteverwekkende micro-organismen in voedsel) Leerjaar 2, blok 2
Samenvatting van het dictaat 'Ziekteverwekkende micro-organismen in voedsel' (2018)
In de samenvatting staat alle belangrijke informatie vanuit het dictaat en de gegeven hoorcolleges.

Onderwerpen
- Ziektes en epidemiologie
- Bronnen en routes
- Preventie en bestrijding
- Campylobacter, E. coli, Listeria, Salmonella, Yersinia, S. aureus, Clostridium (bot, perf), Bacillus cereus, schimmels, virussen, parasieten, wormen

- Package deal
- Summary
- • 22 pages •
Samenvatting van het dictaat 'Ziekteverwekkende micro-organismen in voedsel' (2018)
In de samenvatting staat alle belangrijke informatie vanuit het dictaat en de gegeven hoorcolleges.

Onderwerpen
- Ziektes en epidemiologie
- Bronnen en routes
- Preventie en bestrijding
- Campylobacter, E. coli, Listeria, Salmonella, Yersinia, S. aureus, Clostridium (bot, perf), Bacillus cereus, schimmels, virussen, parasieten, wormen

Inleiding Unit Operations leerjaar 1, blok 2
Dit is een samenvatting van het vak Inleiding Unit Operations. De samenvatting is gemaakt aan de hand van de presentaties en dictaat.
- Summary
- • 8 pages •
Dit is een samenvatting van het vak Inleiding Unit Operations. De samenvatting is gemaakt aan de hand van de presentaties en dictaat.
Samenvatting microbiologie leerjaar 1 blok 2
Het vak microbiologie wordt gegeven op de HAS hogeschool in leerjaar 1, blok 2. Dit is een samenvatting met alle belangrijke informatie die is gegeven tijdens de college's aan de hand van het dictaat en presentaties.
- Summary
- • 14 pages •
Het vak microbiologie wordt gegeven op de HAS hogeschool in leerjaar 1, blok 2. Dit is een samenvatting met alle belangrijke informatie die is gegeven tijdens de college's aan de hand van het dictaat en presentaties.
Samenvatting Unit Operations + Luchtbehandeling leerjaar 1, blok 2
Samenvatting van inleiding Unit Operations INCLUSIEF LUCHTBEHANDELING!
De samenvatting is gemaakt aan de hand van de colleges en de dictaten. Goede samenvatting om snel de leerstof te leren voor het tentamen van leerjaar 1 in blok 2 van de studie Voedingsmiddelentechnologie.
- Summary
- • 10 pages •
Samenvatting van inleiding Unit Operations INCLUSIEF LUCHTBEHANDELING!
De samenvatting is gemaakt aan de hand van de colleges en de dictaten. Goede samenvatting om snel de leerstof te leren voor het tentamen van leerjaar 1 in blok 2 van de studie Voedingsmiddelentechnologie.
Samenvatting Unit Operations + Luchtbehandeling leerjaar 1, blok 2
Samenvatting microbiologie leerjaar 1 blok 2
Microbiologie (ziekteverwekkende micro-organismen in voedsel) Leerjaar 2, blok 2
Samenvatting Unit Operations + Luchtbehandeling leerjaar 1, blok 2
Samenvatting microbiologie leerjaar 1 blok 2